Na malico smo odšli bolj zgodaj kot ponavadi. Potem smo odšli na avtobusno postajo v Vel. Račni. Nato smo se odpeljali do šole v Št. Jurij, kjer smo pobrali učence 5. r. V BIT centru smo najprej igrali hokej in zmagala je moja ekipa. Nato smo plezali po plezalni steni in bilo je zabavno. Na badmintonu sem priigral veliko točk. Za konec smo šli še plesat in v fitnes. To je bilo šele carsko. (Lovro, 5. r)

Ko smo prišli tja, smo se najprej preoblekli. Zbrali smo se v veliki dvorani in se razdelili v ekipe. Moja ekipa je šla najprej plezat na plezalno steno, nato pa igrat badminton. Jaz sem igrala sama proti dvema učenkama iz Št. Jurija. Mislim, da sem bila kar dobra. Zabavno je bilo tudi na hokeju. Potem smo šli plesat in na “športne mašine”. Čisto na koncu smo plesali na plesnih ploščah. Najboljša postaja mi je bil badminton. (Manca, 5. r)

Zelo sem se zabaval. Smo plezali, igrali hokej, badminton, plesali, bili v fitnesu in plesali na ploščah. Vse je bilo zabavno. Na ploščah sem plesal prvič. Bilo je kar zahtevno. V BIT-u sem bil prvič. Ko sem prišel domov, so me bolele mišice. Upam, da se to še kdaj ponovi. Animatorji so bili zabavni in prijazni. Najbolj zabavno je bilo, ko je pri igri badmintona žogica počila na dva dela. (Thor, 5. r)

Četrtošolci so najbolj uživali na plesnih ploščah in na postaji “Just dance” z Wii konzolami. Malo so jih bolele mišice od plezanja, sicer pa bi tak športni dan z veseljem ponovili.

Zapisali: učenci 4. in 5. r

Fotografije: razredničarka

 

Oznake: , , , ,