Jedilnik

Jedilnik 40

Ponedeljek, 19. 6. 2017
Dop. malica: koruzni kosmiči, mleko (M), banana in jagode
Kosilo: bistra juha z zakuho (G – pšenični, J), mesna štruca z ovsenimi kosmiči (J, M, G – pšenični in ovseni), kremna špinača (M), pire krompir (M), rdeča pesa
Pop. malica: pirin kruh (G – pšenični, pirin), rezina sira (M), korenček, voda
Torek, 20. 6. 2017
Dop. malica: bio polnozrnato pecivo s semeni (G – pšenični), probiotični jogurt (M), melona
Kosilo: panirane piščančje krače (G – pšenični, J), poletna solata, paradižnik, grozdje, voda
Pop. malica: riževi vaflji z oblivom, grozdje, voda
Sreda, 21. 6. 2017
Dop. malica: tunin namaz (M, R), črni kruh (G – pšenični, pirin), koruza, zeliščni čaj, sadje
Kosilo: mlečna krompirjeva juha z bio hrenovkami (M, S, G), pirin kruh (M), sadna kupa (M), voda
Pop. malica: bio sadni kefir (M), grisini (G – pšenični)
Četrtek, 22. 6. 2017: jedilnik sestavili učenci 7. c. T
Dop. malica: kruh z orehi (G – pšenični, O), piščančja salama, sir gauda, limonada, marelice
Kosilo: piščanec v smetanovi omaki (M), riž z grahom, zelena solata s koruzo, lubenica, voda
Pop. malica: sadno – žitna ploščica (G – pšenični), nektarina
Petek, 23. 6. 2017
Dop. malica: sirova štručka (G – pšenični, M), sladoled (G – pešnični, M), bezgov sok
Kosilo: makaronovo meso, parmezan (M), mešana solata, nektarina, voda
Pop. malica: bio kakavovo pecivo (G – pšenični), mešano sadje

 Shema šolskega sadja in zelenjave: sreda, 21. 6. 2017 – paradižnik

Obroki vsebujejo alergene iz priloge II Uredbe EU 1169/2011 in so označeni s kraticami: gluten – G, mleko – M, jajca – J, ribe – R, arašidi – A, soja – S, oreščki – O, gorčično seme – GS, sezamovo seme – SS, volčji bob – VB, mehkužci – ME, zelena – Z, žveplov dioksid in sulfiti – ŽD, SU. Obroki lahko vsebujejo alergene v sledovih.

Pridržujemo si pravico, da ob nepredvidljivih dogodkih spremenimo jedilnik brez predhodnega obvestila. Hvala za razumevanje.

 

Oznake:

 

Več prispevkov iz z