Računalniška oprema – zahvala in možnost izposoje

Decembrski čas je prežet s čarobnostjo tudi zato, ker je takrat še izraziteje v ospredju človeška srčnost, dobronamernost in želja po pomoči. Člani Športnega društva BUM Grosuplje so se samoiniciativno organizirali in iz lastnih sredstev nakupili nekaj računalniške opreme. Pridobili so tudi nekaj sponzorjev, ki so prav tako prispevali  SSD diske, miške, tipkovnice, slušalke – skratka: opremo, ki bo koristila našim učencem.

Iskreno se zahvaljujemo članom Športnega društva BUM Grosuplje in podjetjem oz. podjetnikom:

– Slomatpack d.o.o.
– B-PLAN Edin Bekonjič s.p.
– Zobna d.o.o.
– IT Solutions d.o.o. (Jagodic Computers)
Z njihovo pomočjo  imamo sedaj na voljo za izposojo še nekaj zelo dobrih stacionarnih računalnikov s popolno opremo (kamera, miška, tipkovnica, ekran, slušalke z mikrofonom), preko katerih je možno brez težav spremljati videokonferenčni pouk.
Za pobudo in organizacijo se zahvaljujemo članu upravnega odbora ŠD BUM – našemu učitelju Dejanu Tomšiču, za pomoč pri koordiniranju akcije pa gre zahvala tudi svetovalni delavki Petri Radujko ter šolskemu informatiku Matjažu Lipovšku in hišniku Gregorju Lavrinu Povšetu, ki pomaga pri sestavljanju opreme.
Dragi učenci in starši, v kolikor imate v družini premalo naprav glede na število otrok ali pa so te naprave slabo delujoče, se nam javite za izposojo omenjene šolske opreme.
Tadeja Podgorelec
 

Oznake: , ,